Foreningsnyt

Vi er her stadig…..

Selvhjælp Randers tilbyder telefonisk rådgivning.
Selvhjælp Randers mødeaktiviteter er i øjeblikket lukket ned på grund af Covid-19. Den hjælp Selvhjælp Randers dagligt tilbyder børn, unge og voksne, der befinder sig i svære livssituation, er sat på pause. Desværre kan man ikke sætte alle borgernes problemer på pause. Gid man kunne det, så problemerne ikke bare vokser sig større og større, mens der er lukket ned.
Derfor har selvhjælp Randers nu besluttet sig for at oprette en telefonlinje, så dem der har det svært, har mulighed for at ringe til os og få en snak.
Da vi ikke kan mødes fysisk længere, har Majbrit Bargsteen, daglig leder af Selvhjælp Randers fået den rigtig gode idé at åbne en telefonlinje til borgerne i Randers kommune. Selvhjælp Randers arbejder til dagligt med børn, unge og voksne igennem svære livssituationer, og den hjælp vil vi stadig gerne kunne tilbyde, til mennesker der har brug for det. Det er ikke terapi eller behandling, men en frivillig der er klar til at lytte hvis en borger har brug for det.
Majbritt Bargsteen udtaler: Med de nye tiltag har vores hverdage ændret sig radikalt. Nogle føler sig nok mere ensomme og overladt til sig selv. – Jeg fik ondt i maven på vegne af de borgere, der er meget alene og isoleret. Majbritt fortsætter: – vi stiller nogle af vores frivillige til rådighed, som borgerne kan ringe til, hvis de har brug for at snakke med nogen. Emner kan være mange forskellige udfordringer fx sorg, krise, psykiske udfordringer, skilsmisse, angst, stress, arbejdsløshed, ensomhed mm.
Vi vil ikke kunne rådgive omkring Corona virus afslutter Majbritt.
Der vil være mulighed for telefonisk rådgivning mandag til fredag kl. 16-19, med start fra mandag d. 23. marts 2020. på tlf. 29 45 17 44. Dem der på skift passer telefonen, vil være nogle af de frivillige, som normalt har gruppeforløb og samtaleforløb hos Selvhjælp Randers.
Anne-Mette kommunikationsmedarbejder hos Selvhjælp Randers udtaler: det er en rigtig god idé at vise borgerne at vi stadig er her og klar til at hjælpe. Det var jo fra den ene dag til den anden vi var nødt til at lukke ned og efterlade alle vores børn, unge og voksne uden nogen form for hjælp kunne vi ikke holde ud fortsætter Anne-Mette. Det er fantastisk at se hvor stor en opbakning vi har fået til dette projekt fra alle vores frivillige der står klar til at hjælpe afslutter Anne-Mette.
Selvhjælp Randers håber at dette tiltag kan hjælpe de børn, unge og voksne der har det svært og er vant til at komme i et gruppeforløb eller samtaleforløb igennem denne periode hvor de har lukket. Men alle mennesker er velkommen til at kontakte os hvis de har brug for en telefonsamtale.

Kommentarer