Livsstil og forbrug

Gode måder at spare penge på i den pressede hverdag

Der findes mange forskellige grunde til, at din økonomi godt kan være lidt presset. Det kan være du er studerende, og prøver at få det hele til at køre rundt på SU. Det kan være du arbejder et lavtlønnet arbejde. Det kan være du arbejder på nedsat tid efter en ulykke.
Mulighederne er mange, men de har en ting til fælles – der er ikke et særlig stort råderum i økonomien, og du har ikke penge, du bare kan smide til højre og venstre. Her kan du finde nogle tips til at spare lidt penge i hverdagen, så du kan bruge flere penge på ting, der ikke bare er sure pligter.

Forsikring

Måske kan ordet forsikring godt lyde som én stor udgift, men faktisk kan forsikringen godt gå hen og spare dig en hel del penge, hvis du ender i en situation, hvor du har brug for den. Det gælder altså om at finde en billig forsikring, så den ikke ødelægger din økonomi, men så du har den, hvis uheldet nu skulle være ude. Nogle forsikringer har også særligt tilbud omkring tandlæger og unge mennesker, hvis du skal en tur hos Randers tandlæge, og ikke helt kan overskue den regning, du kommer hjem med.

Hold øje med dine månedlige udgifter

Der vil altid være nogle faste betalinger og udgifter, som du ikke kan undgå. Det kan være ting som huslejen, el og varme og mobilabonnement. Men der er også andre udgifter, som du måske godt kan undvære i din hverdag, og dermed få lidt ekstra penge at bruge på andre ting. Det kan f.eks. være hvis du betaler for at gå i fitnesscenteret, men faktisk aldrig rigtig kommer afsted – så er det penge spildt, som du i stedet kunne have brugt et andet sted.
Dette er en sponseret artikel

Kommentarer