Dronningborg

Stor interesse for byggeudstilling i Dronningborg

Der var flot fremmøde og stor interesse for den nye byggeudstilling i Dronningborg 2018/2019, der havde første udstillingsdag søndag den 30. september.
Her kunne de ca. 200 fremmødte se fem flotte, spændende og inspirerende udstillingshuse, fra nogle af Danmarks største typehusfirmaer, Eurodan-huse, Lasse Larsen, MILTON, Hybel, og
Vestergard Huse.
Det er udsædvanligt at typehusfirmaerne udstiller i samme by og på samme udstykning to år i træk, men udstillingen i Dronningborg i 2017/2018, var så stor en succes, at firmaerne har valgt at deltage i Dronningborg igen i år.
Når man besøger udstillingen har man samtidigt mulighed for at bese og vælge en byggegrund i det flotte naturområde med udsigt over Randers Fjord og storslåede landskab, idet der nu er nye udsigtsgrunde til salg i etape to af udstykningen Tjærbyvang diger.
Formanden for Udviklingsudvalget i Randers byrådsgruppe, Claus Omann Jensen, var også mødt frem. Han havde kun ros til overs for det gode initiativ og den branding det giver Randers kommune med en sådan byggeudstilling.
Udstillingshusene er åben klokken 14-16 alle søndage frem til den 10. marts 2019.

Kommentarer