Kultur og events

Randers Freja afholder træningsopstart for de yngste

Foråret er på vej, og det betyder også, at landets fodboldspillere snart skal på græs igen.
Hos Randers Freja afholdes der træningsopstart for de yngste aldersgrupper, lørdag den 21. marts. Kl. 09:30 – 10:30 vil drenge og piger i alderen 3 – 10 år kunne træne med og prøve, hvordan det er at gå til fodbold.
Fine faciliteter og dygtige trænere
I Randers Freja vil træningen i foråret foregå på kunstgræsbanerne ved siden af stadion og træningen varetages af en dygtig trænerstab med Jack Roni i spidsen. Jack Roni har mange års trænererfaring med talentfulde spillere og er nu klar til at modtage de alleryngste piger og drenge.
– Det er vigtigt at børnene har det sjovt og derfor vil der være masser af boldspil og lege, fortæller Jack Roni. – Vi har fantastiske faciliteter og sammen med de andre trænere, glæder jeg mig til at tage imod børnene.
Træning både lørdage og onsdage
Randers Freja har spillere i alle aldersgrupper og vil i foråret have fokus på de alleryngste grupper. Træningen foregår lørdage fra kl. 09:30 – 10:30 samt onsdage fra kl. 17:00 – 18:00. Det er ikke et krav, at børnene deltager i begge træninger.
– Ved at placere træningen lørdag formiddag, vil børnefamilierne stadig kunne få noget ud af lørdagen og børnene kommer til træning på et tidspunkt, hvor de er friske og veludhvilede, udtaler Jack Roni. På sigt vil børnene komme med til kampe og stævner i 3-mands bold, hvor der blandt andet spilles på små baner. Træning og kamp foregår fuldstændigt på børnenes præmisser – og der skal være plads til masser af sjov og leg. Det er en glimrende mulighed for at få masser af dejlig frisk luft og møde nye kammerater! Vi glæder os til at det bliver lørdag den 21. marts, slutter Jack Roni.
Hvis børnene og deres forældre ikke har mulighed for at deltage lørdag den 21. marts, så er de mere end velkomne til at komme til de næste træninger.

Kommentarer