Livsstil og forbrug

Nu kan du hente biblioteksbøger hos Vinspecialisten i Dytmærsken

Savner du også dit bibliotek her i perioden, hvor meget er lukket ned? Så er der godt nyt. Nu kan du nemlig bestille en pose fyldt med gode bøger håndplukket af Randers Bibliotek. Posen kan du efterfølgende hente hos Vinspecialisten, når du modtager en mail fra os.
Randers Kommune har godkendt, at personale fra Randers Bibliotek må pakke poser med bøger, mens biblioteket er lukket. Bøgerne pakkes i bibliotekets bionedbrydelige sukkerrørsposer. Personalet har både vasket og sprittet hænderne grundigt, og alle sundhedsmyndighedernes anvisninger overholdes, når læseposerne pakkes.
Ved afhentning sørger Vinspecialisten for, at der ikke lukkes for mange ind af gangen.
En af dem, som har benyttet sig, af den nye servicer er Louise Brown fra Frivilligværket i Randers. Hun er begejstret for initiativet, som falder helt i tråd med hendes daglige arbjede, hvor frivillighed og hjælp netop er en del af hverdagen
Jeg indgav bestilling hos biblioteket. De blandede en pose, og jeg afhentede den i Vinspecialisten. Det er altså go’ service, siger Louise Brown.
Læseposerne er et helt ekstraordinært tilbud, som kun tilbydes i lukkeperioden. Biblioteket har desværre ikke mulighed for at håndtere almindelige reservationer eller specifikke bogønsker. Man kan i stedet ønske dig en pose med bøger indenfor en bestemt genre eller et særligt emne, og du må meget gerne fortælle os dine børns alder, hvis du bestiller bøger til dem.
Der er mulighed for at bestille én pose pr. borger ad gangen. Du kan kun bestille en pose med bøger. Det er desværre ikke muligt at bestille andre materialetyper.
Posen afhentes hos Vinspecialisten, Dytmærsken 3, 8900 Randers C. Butikken holder åbent mandag – torsdag kl. 09.30 – 17.30, fredag kl. 09.30 – 18.00 og lørdag kl. 09.30 – 14.00.
Læs hvordan du får fat i din læsepose her

Kommentarer