Øster Tørslev

Appel: Meld dig til ny Jobbank – kommunen søger hænder til ekstraordinært beredskab

Borgmester Torben Hansen og Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt appeller til borgere i Randers Kommune med sælige kompetencer om at tilmelde sig nyoprettet Jobbank.

Randers Kommune har i dag torsdag lanceret en jobbank, hvor folk kan finde job og melde sig til at hjælpe under Coronakrise.
Jobbanken kan ses via dette link, hvor man tilmelder sig med sit NemID
Randers Kommune står lige nu overfor en potentiel stor udfordring med at sikre optimal løsning af vitale serviceopgaver for borgerne. Derfor kan der blive brug for hjælp, og kommunen vil gerne i kontakt med personer uddannet som social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper, sygeplejerske, ernæringsassistent, ergoterapeut, fysioterapeut eller har en lignende uddannelse indenfor social-, sundheds- og omsorgsområdet.
– Vi leder nu efter folk til et ekstraordinært beredskab, i første omgang på Omsorgs- og ældreområdet, lyder det fra Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt .
– Vi står på alle måder i en helt særlig situation med risiko for på kort sigt at få svært ved at løse vitale serviceopgaver for borgerne. Vores personale tager sig godt af de ældre og udsatte borgere. Alt kører roligt nu, men vi kan få brug for flere hænder.
– Vi vil rigtig gerne høre fra dig – også hvis du allerede er ansat i Randers Kommune inden for et andet område men har kompetencerne. I første omgang for at registrere, at du er der, og at vi eventuelt kan trække på dig.
– Får vi brug for dig er det til overenskomstmæssig løn.
– Har du tid og mulighed så brug dette link. Vi efterspørger folk til stillinger som husassistenter, social- og sundhedshjælpere og –assistenter, ernæringsassistenter (eller lignende), sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter.
– Endnu engang tak for det store engagement og vilje til at håndtere situationen, som jeg oplever blandt alle medarbejdere og ledere. Og tusind tak til alle borgere, som bidrager til at håndtere situationen og sender et smil ekstra i retning af vores personale. Pas på hinanden, hold afstand og følg de nationale råd.

Kommentarer