Livsstil og forbrug

5 fede styles af jeans til mænd

Skal du finde en fed stil inden for jeans, men er du i tvivl om, hvilken stil du skal vælge? I denne korte guide viser vi dig, hvilke stilarter indenfor jeans du kan vælge mellem. Vi viser dig blandt andet, hvilke løse og tætsiddende stile, der er moden i dag. Dertil hvilke pasformer du kan vælge til. Det, og meget mere får du et klart overblik over her.
Jeans findes i mange varianter, farver og størrelser. Det kan derfor være svært at forstå, hvilke jeans du egentlig skal vælge. Nogle vil gerne have det afslappet, andre vil gerne have det lidt mere tætsiddende, mens andre vil have en mellemting. Andre vil gerne have muligheden for at skifte mellem de forskellige jeans stile, som passer dem. Lige meget årsag, er der en stil til dig. Følgende giver vi dig en liste af udvalget af trendy stile indenfor jeans moden:
Du kan få yderligere informationer om materialer, styles og pasformer i denne jeansguide.
5 stilarter inden for jeans
● Loose fit / løs pasform
● Regular / Straight fit
● Slim fit
● Cropped fit
● Low waist / lavtaljet

1. Loose Fit jeans fra Jack’s Sportswear Intl.

Loose fit jeans, er knap så tætsiddende. De sidder en anelse løsere end andre jeans, og tilfører din stil et mere råt og casual look. I modsætning til slim fit og skinny fit giver de dig et mere baggy og afslappet udtryk, som du kan matche mange forskellige typer af tøj med.
Jack’s Sportswear har lavet et par jeans i mellemmørk vask, som har extreme flex, hvilket gør dem ekstra holdbare. Bukserne giver dig derudover en afslappet pasform, og materialet er tilført stretch.

2. Regular fit jeans fra North

Disse mørke jeans fra North er fremstillet i bomuldsblend med stretch for ekstra komfort. Denne stil er et regular fit til afslappede situationer. Regular fit betyder, at bukserne har den samme skæring ned langs benene, hvilket også er grunden til de kaldes straight fit eller en lige pasform. De giver dig en behagelig stil, så du kan foretage dig alle de vigtigste ting i hverdagen og til alle dine fritidsaktiviteter – lige fra stillesiddende til mere aktive aktiviteter.

3. Slim fit jeans fra Gabba Jones

Disse lyse jeans fra Gabba er i et behageligt bomuldsblend. De er lavet med Super Stretch, som holder formen, og giver mulighed for bevægelse. Bukserne har en del slid på forsiden og en smule bagpå.
Slim fit jeans minder om skinny jeans i pasformen. De er dog knap så stramme som Skinny jeans. Derudover, er de et godt alternativ til dig, der vil undgå helt stramme bukser. De passer godt til mange kropstyper og skotyper, hvad end det er støvler, sandaler eller sneakers.

4. Cropped fit jeans fra Shine Original

Cropped fit er for nogle en ukendt stil. Direkte oversat er det et beskåret (cropped) fit eller en form for stumpebukser. Bukserne er typisk skåret til i bunden, så længden går til over anklen, så dine ankler på den måde er synlige, og dine fede sneakers kan blive vist frem.
Disse jeans fra Shine Original er i en lys vask med meget slid på for- og bagside. Bukserne har en afslappet pasform, og sidder let og løst på kroppen. Dertil, består de af 100% bomuld.

5. Low waist jeans fra Lindbergh

Lavtaljede eller low waist jeans er en stil, hvor bukserne lægger sig lige under taljen. Det vil oftest blive kombineret med andre skæringer, hvilket ses meget godt i disse klassiske sorte jeans. De er lavet i slim fit, så de sidder til og fremhæver underkroppen. Materialet er desuden lavet med stretch, hvilket giver mere komfort og bevægelighed til dig, der er på farten, eller sidder meget ned i hverdagen.
Kom ned i din lokal Tøjeksperten butik og prøv et par jeans
Hvis du har lyst til at prøve de forskellige typer af jeans og samtidig få gode råd med på vejen omkring farver, vaske og pasformer – så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik for god service og skarp ekspertviden.
 

Kommentarer