Kultur og events

Tilmelding til 2nd TOY DAY

Et anderledes velgørenheds børneloppemarked hvor børn hjælper børn.
For 7. år i træk arrangerer McDonalds Paderup og Randers Storcenter et moderne børneloppemarked, med tanken: ”BØRN HJÆLPER BØRN”. Og traditionen tro afvikles det den sidste søndag i juni – og i år søndag d. 28. juni.
Denne søndag vil 600 P-pladser foran centret være omdannet til et kæmpe marked, hvor børnene er sælgerne. Alle børn er velkomne til at købe og sælge brugt legetøj m.m. og øve sig i kunsten som købmand.
Dette arrangement sker i et tæt samarbejde for at bakke op omkring lokale tiltag og 2nd TOY-DA Y’s formål er, at donere til velgørenhed. I de tidligere år er donationen fra denne dag gået til Ronald McDonald Børnefond, i alt omkring 135.000 kr.
Pengene fra 2nd Toy Day går i Randers Storcenters Velgørenhedspulje. Randers Storcenters Velgørenhedspulje er en pulje alle i vores dækningsområde kan søge.
Formålet er: at gøre lokale børn glade … Foreninger, skoler og andre – der enten frivilligt eller professionelt arbejder med børn kan ansøge puljen..
Tilmeldingen er startet
Har du lyst til at prøve at være sælger for en dag – og tjene lidt lommepenge til sommerferien, er her en super mulighed. Og så kan du få ryddet op i dine gemmer allerede nu!
Du skal være et barn og under 14 år for at kunne få et næringsbrev. Og det er kun varer fra hjemmet du må sælge. Og ikke madvarer (f.eks. kager eller andet spiseligt). Hver familie kan kun booke 1 stand, som er 2 parkeringspladser. Familiens bil kan stå på ”standen”. Der må gerne selv medbringes borde, stole, telte m.m. En stand koster kr. 175 kr, som betales ved tilmeldingen. Det sker via Randers Storcenters hjemmeside eller via centrets INFO-bod på Centertorvet. Efter din tilmelding får du tilsendt et ”næringsbrev” hvor også dit ”stand” nr. står på. Standene sælges efter først til mølle princippet, og der er kun plads til i alt 200 stande.
Dette sker på dagen
Alle boder åbner kl. 10, og så er salget i gang. Hen over dagen vil der være forskelligt underholdning på pladsen og en del maskotter forbi og hilser på alle børnene og flere overraskelser følger.
Når salgsboderne lukker kl. 15, kan man aflevere de restende ting (hvis man vil) til velgørenhed, og i år er det Mødrehjælpen i Randers, der står klar til at overtage de overskydende ting. Når du donerer tøj og legesager til Mødrehjælpen, sørger du ikke blot for at en familie kan købe børnetøj og – ting til lave priser. Pengene, som kommer ind ved salget, går til Mødrehjælpens indsatser for børnefamilier og gravide. Du bidrager altså til, at Mødrehjælpen eksempelvis kan give rådgivning eller julehjælpe til familier, som har brug for støtte.

Kommentarer